zondag, oktober 25

(AUDIO) PROMARIO PODCAST S02E04 – MET COLIN MOOIJMAN “STAAN IN DE PARADISO IS VOOR MIJ EEN JONGENSDROOM”

In deze aflevering heb ik Colin Mooijman uitgenodigd. De beste man maakt tv items, presenteert op verschillende evenementen en hij maakt muziek .  De reden waarom ik hem heb uitgenodigd is omdat ik mezelf een beetje in hem herken: zoals het uitzoeken van nieuwe uitdagingen en checken welke technische producten in zijn.

Zo hebben we gehad over o.a. maken van content, Tv show STUG, iedereen die nu vanuit hun smartphones video’s kunnen maken, hoe hij in de media is gekomen, het meedoen met de contest ART ROCKS en over zijn toekomstplannen. Beluister de show via deze link > https://promario.fanlink.to/podcast. > Podcast is te beluisteren op: iTunes (apple) Podcast, Spotify Podcast & Google (android) Podcast.

Wil je meer weten over Promario Podcast of Colin Mooijman? bezoek even de website https://www.promario.nl of stuur een E-Mail naar Podcast@promario.nl.

Voor de luisteraars die dit voor het eerst checken bezoek anders 1 van mijn podcast kanalen via deze link: https://promario.fanlink.to/podcast ! Om niks te missen klik op de abonneer button, voor de iTunes Apple Podcast gebruikers laat ook een recensie en een beoordeling achter.

Alvast bedankt.

Promario

Volg promario op social media
PROMARIO.NL

GRATIS
BEKIJK