zondag, oktober 25

(AUDIO)PODCAST – S02 E07 CULTURE TAKKIES MET EBEL JAN VAN DIJK

In aflevering 7 van seizoen 2 heb ik presentator, dagvoorzitter, meeting designer & evenement producer Ebel Jan Van Dijk uitgenodigd voor een uurtje podcast. 

AFLEVERING 07 VAN SEIZOEN 02 IS VIA DEZE LINK TE BELUISTEREN: https://promario.fanlink.to/podcast En anders via de spotify webplayer:

Ebel Jan is hier in het hoge noorden geen onbekende man: zo staat hij als presentator op verschillende locaties en 1 van de bekende plekken waar hij jaarlijks staat is op de main stage van Bevrijdingsfestival Groningen en School en op Lowlands School Of Life. Naast zijn passie voor evenementen projecten zet Ebel Jan samen met zijn vrouw   ook voor een goede doel project Lesbos in Griekenland. In deze aflevering legt hij ook uit hoe  goede doelen project,  collectief De Jongens Van Lucht en evenementen productie tot stand is gekomen! Ook laat Ebel Jan weten dat er nog wat leuke projecten gaan aankomen.


Voor meer informatie over Ebel Jan?  Bezoek de Websites: https://www.ebeljan.nl/

http://www.projectkeepdreaming.nl/

https://dejongensvanlucht.nl/

Contact opzoeken met Promario Podcast? Stuur een e-mail: Podcast@promario.nl | Anders volg McPromario op Facebook, Instagram & Twitte

Volg promario op social media
PROMARIO.NL

GRATIS
BEKIJK