woensdag, september 23

(AUDIO)PROMARIO PODCAST S02 E01 – INTRODUCEER MEZELF NAAR DE WERELD (Wie ben ik, Wat doe ik en Wat wil ik nog meer bereiken)

Zoals ik eerder op de website en social media heb aangekondigd, Promario Podcast Seizoen 2 gaat Dinsdag 12 Februari 2019 officieel van start laat dat vandaag zijn! 

In de eerste aflevering van seizoen 2 heb ik besloten om mezelf even voor te stellen. Er zijn mensen die zich afvragen wat ik precies doe en welke richting ik op wil gaan, sommige hebben mij ook wel gezien op verschillende events, social media YouTube, TV of gehoord op radio! Nou is het voor mijn gevoel het juiste moment om te vertellen wie Promario is en waar Promario voor staat. Eerste uitzending is via onderstaande web player te beluisteren en anders kan je het ook streamen via iTunes, Spotify, Stitcher, Tune In & Google.

Elke eerste en laatste dinsdag van de maand kom ik met een aflevering! Om het te vieren dat seizoen 2 van start is komt de komende 3 weken elke week een show online. Om niks te missen kunnen jullie het beste abonneren op de volgende Podcast kanalen: iTunes, Spotify, Stitcher, Tune In & Google.

Voor vragen over Promario?

Neem contact op via E-Mail: Podcast@promario.nl

Social media:

Instagram – https://www.instagram.com/McPromario

Facebook – https://www.facebook.com/McPromario

Twitter – https://www.twitter.com/McPromario

Volg promario op social media
PROMARIO.NL

GRATIS
BEKIJK