zondag, oktober 25

S02 E05 – EDUCATIEVE GESPREKKEN MET: Leila Uçar

Leila Uçar is een docent en locatie manager bij IMC de weekendschool in Groningen. IMC Weekendschool bieden de jongeren van 10 tot 14 een motiverend gericht onderwijs aan. Zo geeft zij elke zondag lessen over beroepen. Daarnaast proberen ze de jongeren ook te helpen met bijvoorbeeld het maken van huiswerk of vakken waar zij niet uitkomen.

Verder heb ik met Leila gehad over wat voor roots ze heeft, hoe ze in de religie staat , wat de deal is between her and the music, presenteren voor tv of online en over haar toekomstplannen. Zal zeggen press the play button en tot de next episode #PROMARIO.

About Promario Podcast Season 2: elke eerste en laatste maandag van maand kom ik met een aflevering. De ene keer doe ik met een gast in de studio en andere keer doe ik het solo. Wat kun je verwachten? De show draait voornamelijk op de dingen waar ik wekelijks mee te maken heb of te horen krijg: ART, MUZIEK & CULTUUR. Als je meer wilt weten over PROMARIO PODCAST? Ga naarwww.promario.nl of stuur een E-Mail naar:Podcast@promario.nl

Volg promario op social media
PROMARIO.NL

GRATIS
BEKIJK