woensdag, september 23

Aflevering 5: Met DJ Lowpro “Een goede hiphop radio show heeft een DJ nodig”

Het is inmiddels 3 maanden geleden dat ik een podcast heb gedropt, de reden waarom het zo lang heeft geduurd komt omdat ik naast dit ook bezig hou met grafische werkzaamheden, radio, podium, online video presentatie en fotografie.

Eind augustus heb ik veel aanvragen gekregen waardoor ik Promario Podcast even moest parkeren, bij deze ook mijn excuses daarvoo ! Bij deze wil ik ook vermelden dat ik vanaf nu niet meer ga komen met een vaste podcast upload schema, het komt wanneer het komt. Daarvoor raad ik jullie aan om te abonneren op mijn podcast kanaal of volg me op social media (alle links staan onderaan).

In deze aflevering heb ik mijn radio collega Dennis Kok ook wel bekend als DJ Lowpro. De beste man kan je kennen van het hiphop show BreakNorth, hij is soms te checken bij discotheken poppodia’s en als workshop docent bij verschillende scholen in regio Groningen. Met hem heb ik het voornamelijk gehad over hiphop media, deejays en hoe hij in contact kwam met hiphop (Groningen).

Check this episode via onderstaande link out en tot gauw

iTunes Podcast
Spotify Podcast
Google Podcast

Wil je een te gast zijn bij Promario Podcast? Wil je met me samenwerken? neem dan contact op via de e-mail: Contact@promario.nl

Social media:
Instagram – www.instagram.com/McPromario
Facebook – www.facebook.com/McPromario
Twitter – www.twitter.com/McPromario

Volg promario op social media
PROMARIO.NL

GRATIS
BEKIJK